دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی: قربانی شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو
سرخط خبرها

 کوهسرخ، رنگ نارنجی کرونا را به «خراسان رضوی» بازگرداند + نقشه رنگ بندی شهر‌ها (۳۰ مهرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۰۶۰۵
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۹
 کوهسرخ، رنگ نارنجی کرونا را به «خراسان رضوی» بازگرداند + نقشه رنگ بندی شهر‌ها (۳۰ مهرماه ۱۴۰۱)
رییس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با افزایش شمار مبتلایان ویروس کرونا در شهرستان کوهسرخ، رنگ نارنجی کرونایی مجددا در نقشه استان خراسان رضوی پدیدار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد پهلوان کاشی اظهار داشت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هم‌اکنون مشهد و ۱۸ شهرستان استان خراسان رضوی در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند و به جز کوهسرخ که نارنجی است، ۱۴ شهرستان نیز درگیر وضعیت زرد کرونایی هستند.

وی افزود: هم اینک شهر‌های مشهد، بردسکن، تایباد، بینالود، تربت جام، تربت حیدریه، جغتای، چناران، گلبهار، خوشاب، داورزن، درگز، زاوه، سرخس، صالح آباد، مه ولات، نیشابور و زبرخان در شرایط آبی کرونایی قرار دارند.

وی شهرستان‌های با شرایط زرد کرونایی استان را نیز شامل سبزوار، ششتمد، جوین، فیروزه، قوچان، کلات، فریمان، کاشمر، خلیل آباد، بجستان، گناباد، رشتخوار، باخرز و خواف برشمرد و ادامه داد: هیچ یک از شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار ندارد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون هفت میلیون و ۵۵۵ هزار و ۶۹۴ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت چهار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۴۴ هزار و ۵۴۰ تن رسیده است.

تاکنون هفت میلیون و ۳۳۰ هزار و ۱۰۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و ۱۳۵ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۱۹۱ دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۰۹ هزار و ۵۷۹ دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۸۷ هزار و ۹۰۳ دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا در کشور تزریق شده و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۶۷۳ دُز رسیده است.

هم اینک چهار شهرستان کشور در وضعیت قرمز کرونایی، ۲۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۸۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۰ شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

 کوهسرخ، رنگ نارنجی کرونا را به «خراسان رضوی» بازگرداند + نقشه رنگ بندی شهر‌ها (۳۰ مهرماه ۱۴۰۱)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->